onsdag 23 maj 2012

Best summer nail polish

NU har jag hittat det ultimata sommar nagellacket! Passar perfekt till solbrännan och är faktiskt riktigt trendigt just nu! Lacket jag talar om är Max Faxtor Glossfinity 60 Midnight bronze. Namnet säger bronze men det är definitivt mer av en rödguld färg. Jag har inte hittat ett enda rödguld färgat lack i Finland så blev storm förtjust då jag hittade detta. Finns att köpa bl.a. på Kicks för 9,50€. Jag rekommenderar ett att skynda ifall ni vill ha ett för jag köpte mitt igår och då fanns det bara 2 st kvar!

NOW I've found the ultimate summer nail polish! It's perfect when you have a tan it's such a trendy color right now! The polish I'm rambling on about is Max Factor Glossfinity 60 Midnight Bronze. I know the name says bronze but it is definitely more of a rose gold, soooo pretty! I haven't found a single rose gold polish in Finland so I was really excited when I found this one. You can at least buy it at Kicks and it cost 9,50€, but I would tell you to hurry up because I bought mine yesterday and at that time they only had 2 left!
4 kommentarer:

  1. Hmm.. Jag vet inte riktigt, jag är inte övertygad. Färgen i sig är nätt, men jag sku kanske inte själv vilja ha den på mina naglar.. Dock kan det bero på att jag i hud och hår är så färglös, så jag tycker inte särdeles mycket om bleka färger på naglarna, där ska de va färgbomb :D

    - Jessica

    SvaraRadera