torsdag 4 november 2010

"Live your eyeliner, breathe your lipstick and kill for each other" -Lady Gaga

Äntligen har en budget version av en gel eyeliner kommit till Finland! Förresten, finns det andra märken i Finland som har denna typ av produkt förutom MAC, och nu då Maybelline?
Produkten heter då alltså Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h. Köpte den idag på Stockmann för 13,90€. Var först på Sokos med där hade den sålts helt slut, fanns bara blå kvar, men Stockmann hade fortfarande rätt många kvar.
Har inte ännu provat eyeliner "påriktigt", men gjorde några sträck på min hand för att testa. Hittills verkar de riktigt bra, krämig och har en intensiv svart färg. Kan inte säga så mycket om hållbarheten ännu, men fick skrubba ganska mycket då jag skulle ha av den. Inget vattentätt förstås.
Eyelinern kommer med en pensel som jag måste säga att är ganska onödig. Skulle aldrig själv använda den till detta syfte eftersom den är ganska tjock och trubblig, liknar mest en läppensel. Kör hellre med en riktigt tunn pensel eller en styv sned pensel.

Vet inte vad som hände här, men den ser verkligen inte sådär brun ut irl.1 kommentar:

  1. Det där verkr som nåt man kanske borde testa. Har funderat på att köpa en ny svart liner en tid nu,men har inte blivit av ännu när jag har litet kvar av den gammla.
    Shiseido och Lancome har jag för mej att har liners som denna, men de kanske går under benämningen "cream liner" och inte gel liner. Är inte helt säker faktiskt.. Den från Shiseido har jag testat, den var bra tyckte jag.

    SvaraRadera