onsdag 3 november 2010

"Christmas, children, is not a date. It is a state of mind." -Mary Ellen Chase

Julen, min favorithögtid, därför inleder jag den ren i oktober. Haha! Så fort man får köpa glögg är det jultider i mina ögon. Dessutom har ju Stockmann ren satt upp sin julavdelning och alla affärer söker julhjälp. Alltså är det jultider!


Såg för en tid sen en recension om Lush produkter på Youtube och lade märke till en väldigt intressant grej, nämligen ett dusch gel som doftar glögg och heter glögg!! Detta fick genast min juldofts-besatthet att vakna till liv, alltså var det ett måste att skaffa mig gelen!


Var idag inne på Lush (klarar av max 5min där) och så att de hade fått den hit. Sniffa på den var inte riktigt säker vad ja tycker om den så köpte bara en miniflaska, 100g. Hade förväntat mig att den skulle dofta mer som den söta alkoholfria glöggen men de facto doftar den mer den riktiga "alkoholglöggen".    
  Dusch gelen innehåller bl.a. kanel, nejlika, apelsin, rödvin, cognac osv. . Det som ja inte gillar är att samtidigt som den har alla dessa underbara dofter känner man en gnutta av den där typiska Lush-doften, som det luktar i hela affären. Får se hur den doftar då verkligen använder den, vem vet, kanske jag före jul köper en stor flaska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar