onsdag 1 december 2010

Recension: Rapid White, del 1

Nu när jag äntligen har lyckats sluta Coca-cola varje dag har ja tänkt pröva tandblekning. Har alltid velat prova det och kom över ett billigt kit som verkar rätt så pålitligt (baserat på andra recensioner på nätet). Kitet kommer från Rapid White och heter 1 week Tooth Whitening System .

Kitet kostar £7,99 på Boots (köpte mitt därifrån), kolla länken här: Rapid White Tooth Whitening System

Kitet lovar:
- tänderna blir fyra nyanser vitare
- förebygger återkommande fläckar/missfärgning
- förebygger tandsten
- bleker skonsamt utan peroxid
- passar folk med plomber & tandkronor
- långvarigt resultat
- snabbt resultat (på en vecka)
Kan börja med att säga att mina tänder inte var speciellt gula från början, inga märkvärdiga missfärgningar. Lite gula, speciellt "huggtänderna", haha, efter allt cola drickande.
Kitet kommer en en blekningskräm (13ml), en accelerator (6ml), en blekande tandkräm (14ml), gummiskenor som formas efter tänderna och en färgkarta. Man skall använda både bleknings- och tandkrämen två gånger per dygn, på morgon och kväll. Det rekommenderas att lämna på blekningen mellan 5-10min. Personligen vågar jag inte lämna riktigt 10 min utan ca 7-8 min eftersom jag inte vill på "Ross"-tänder (haha, till er som sett på Friends).

Kommer att fotografera tänderna varje dag för att kunna se hur processen går, efter det kan jag göra en slutgiltig recension om produkten. Skall försöka få upp om ca en vecka. Kan dock säga att efter två gånger av användning märker jag redan resultat.

2 kommentarer:

  1. Jag kan säga att jag är lite rädd, så är inte säker på att jag kommer att använda de morgon och kväll varje dag, och inte ens om jag använder det i en veckas tid. Få ser hur det verkar.

    SvaraRadera